תפוחי אדמה אדומים ממולאים בנקניק
תפוחי אדמה אדומים ממולאים בנקניק הוא מתכון ללא גלוטן עם 16 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו פלפל, נקניקיות הודו, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה אדומים ממולאים בנקניק , בצל אדום במילוי נקניק , ופטריות ממולאות נקניק ופלפל אדום .
הוראות
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה; מניחים על צלחת מתאימה למיקרוגל. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בעוצמה גבוהה למשך 8-9 דקות או עד לריכוך, הופכים פעם אחת.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק ופלפל על אש בינונית עד שהנקניקיה כבר לא ורודה.
מוסיפים בצל ו-4-1/2 כפיות פטרוזיליה; לבשל 1-2 דקות יותר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה.
חוצים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו. שולפים 1 כף עיסת (לשמור לשימוש אחר).
שמים כ-2 כפות תערובת נקניק לכל חצי.
מניחים על צלחת מתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל בחום גבוה במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מפזרים את שארית הפטרוזיליה.