נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, אטריות עם סטייק צלע, בוק צ'וי ורוטב שעועית שחורה, ו בוק צ'וי עם רוטב שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את האטריות הסיניות ומבשלים לפי הכיוונים על האריזה. כאשר נעשה, לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בואו לנקז שוב, לזרוק עם שמן teasopon 1, מחולק בין שתי קערות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חום 1 כף שמן בווק גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק לבן. מערבבים ומטגנים ומבשלים עד ריחני מאוד, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6
מוסיפים את הדבק שעועית מותסס, ומערבבים עד הדבק מופץ אפילו.
7
מוסיפים את הצדפות והיין לווק. מערבבים היטב כדי לצפות את הצדפות ברוטב. כאשר הנוזל כמעט התאדה, מוסיפים רוטב סויה ומים. מכסים את הווק ומפחיתים את החום למדיום. קיטור עד שרוב הצדפות נפתחו, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
הסירו את הצדפות שנפתחו, והמשיכו לבשל את הצדפות הנותרות לעוד 4 דקות עד שרובן נפתחו. אם כל עדיין סגורים, להשליך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
9
מוסיפים את בוק צ ' וי לווק ומבשלים עד למכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים תרחיף עמילן תירס ומערבבים היטב. מבשלים עד שהרוטב סמיך, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12
מחלקים את הצדפות והרוטב בין שתי הקערות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.