תפוחי אדמה יווניים קלויים בתנור עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וטבעוני זה יש 189 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. 130 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב לסלט, מיורן, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו תפוחי אדמה יווניים(קלויים בתנור וטעים!), תפוחי אדמה פרמזן קלויים בתנור בסגנון יווני, ו מתכון עוף יווני צלוי בתנור עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את פלפל הלימון, מיורן, בזיליקום, טימין ורוזמרין. בקערה נפרדת מערבבים את היין, המים, שמן הזית, הרוטב, השום, מיץ הלימון, גרידת הלימון ו -1 / 2 מתערובת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מיץ לימון
גרידת לימון
שמן זית
מרז ' ורם
רוזמרין
שום
באזיל!
טימין
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יוצקים לתבנית אפייה מזכוכית בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
מניחים תפוחי אדמה בכלי, מצפים בתערובת ומפזרים את יתרת התבלינים. מכסים, ומקררים 8 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
תפוח אדמה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אופים תפוחי אדמה 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, צולה פעם בחצי הדרך דרך זמן האפייה.
מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו הם בחירה מצוינת עבור יוונית. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף כמו גם ליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.