קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

תפוחי אדמה יווניים קלויים בתנור

תפוחי אדמה יווניים קלויים בתנור
תפוחי אדמה יווניים קלויים בתנור עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וטבעוני זה יש 189 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. 130 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב לסלט, מיורן, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו תפוחי אדמה יווניים(קלויים בתנור וטעים!), תפוחי אדמה פרמזן קלויים בתנור בסגנון יווני, ו מתכון עוף יווני צלוי בתנור עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את פלפל הלימון, מיורן, בזיליקום, טימין ורוזמרין. בקערה נפרדת מערבבים את היין, המים, שמן הזית, הרוטב, השום, מיץ הלימון, גרידת הלימון ו -1 / 2 מתערובת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
מרז ' ורםמרז ' ורם
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים לתבנית אפייה מזכוכית בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מניחים תפוחי אדמה בכלי, מצפים בתערובת ומפזרים את יתרת התבלינים. מכסים, ומקררים 8 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים תפוחי אדמה 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, צולה פעם בחצי הדרך דרך זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko

מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו הם בחירה מצוינת עבור יוונית. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף כמו גם ליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.