תפוחי אדמה מבושלים בחלב מפרץ-חדורים
אם יש לכם חלב מלא שומן, סלט תפוחי אדמה, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריבת דובדבנים עם דומדמניות חדורות וריבת דובדבנים עם שקדים, Cardamon חדור פודינג אורז שחור עם חלב קוקוס, ו פרוזן יוגורט חלב עיזים עם מלון חדור Tean לבן.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול וזורקים פנימה את תפוחי האדמה וקצת תיבול. צבע בעדינות בכל רחבי במשך 10 דקות בערך.
כאשר תפוחי האדמה הם זהב יפה, להוסיף את עלי המפרץ וחלב, לוודא תפוחי אדמה מכוסים. מבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. כבה את החום ולהשאיר להחדיר את החלב עד מוכן לשרת.