קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

תפוחים מסוכרים אני

תפוחים מסוכרים אני
תפוחים מסוכרים אני יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 396 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. 24 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מים, סוכר, סוכריות קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחים מסוכרים, תפוחים מסוכרים השני, ו קינמון תפוחים מסוכרים.

הוראות

1
הכנס מקל מלאכה מעץ לתחתית כל תפוח. מחממים תבנית עם נייר אפייה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
שלבו סוכר, סירופ תירס ומים בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מחממים, ללא ערבוב, ל -270 עד 290 מעלות פרנהייט (132 עד 143 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת חוטים קשים אך גמישים.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מיםמים
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה סוכריות וצבעי מאכל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
ממתקיםממתקים
5
מחזיק כל תפוח במקלו, לסובב במהירות בסירופ, הטיית מחבת לכיסוי תפוח. הרם מתוך סירופ, פונה כדי לאפשר טיפות לדבוק תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים תפוחים על תבנית אפייה מוכנה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לתפוח ממתקים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.