תרד מוקרם עם ג'לפנוס
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? תרד מוקרם עם ג'לפנוס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 252 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם קמח, חמאה, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 8 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תירס מוקרם עם ג'לפנוס , תירס מוקרם אפוי עם פלפלים אדומים וג'לפנוס , ותרד מוקרם בריא: פחות שמנת, יותר תרד, טוב באותה מידה .
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). חמאה תבשיל קטן.
מניחים את התרד בקערה המתאימה למיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל 5 דקות בחום גבוה, עד שהוא מחומם.
מסננים, שומרים 1/2 כוס נוזלים.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית, ומערבבים פנימה את פירורי הלחם עד שהם מצופים.
מסירים מהאש, ומניחים בצד.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים פנימה קמח.
מערבבים פנימה בצל ושום ומבשלים דקה. מערבבים בהדרגה נוזל תרד שמור, חלב אידוי, גבינה וג'לפנו. מתבלים במלח סלרי ופלפל.
מעבירים לכלי הקדירה המוכנים ומעליהם פירורי לחם.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהם מבעבעים ומשחימים קלות.