קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות59
מגזין

תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים טעים

תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים טעים
תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים טעים דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 9 מנות עם 1657 קלוריות, 112 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם הודו, ערמונים, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. עם כפית ציון 83%, המנה הזו נהדרת. נסו תרנגול הודו צלוי עם פקאן, נקניק ומילוי ערמונים וצלי שאלוט, תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים, ו תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם סכין חדה לחתוך צלב על הצד השטוח של כל ערמון. מבשלים, מכוסים במים, בסיר למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מסננים. בעודם חמים, הסר את הקליפות ואת הקליפות החומות הפנימיות. מכסים במים מתוקים. מרתיחים 20 עד 30 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מסננים. קוצצים גס.
4
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים עד צולע.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים פירורי לחם ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
7
מערבבים היטב.
8
מערבבים ערמונים. מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר צוואר וג ' יבלטים: השתמש ברוטב אם תרצה בכך. לשטוף תרנגול הודו עם מים קרים, ויבש. משפשפים מלח ופלפל לחללי הגוף. כף מלית לתוך חללי הגוף. לא לארוז בחוזקה. סגור עור עם שיפודים או חוטים, וקשור מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חוט קצביםחוט קצבים
11
מניחים הודו על תבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
צולים את ההודו, ללא כיסוי, למשך 20 דקות לקילו. בדוק לאחר שלוש שעות את האלילות בעזרת מזלג כדי לראות אם המיצים פועלים צלולים, ועם מדחום לטמפרטורה פנימית של 175 מעלות פרנהייט (80 מעלות צלזיוס). אם ההודו מחשיך מדי, הניחו "אוהל" נייר אלומיניום מעל השד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
מוציאים מהתנור, מניחים על מגש ומאפשרים להודו לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כל מלית נוספת יכולה להיות אפויה בקדרה מכוסה בתנור עם תרנגול הודו במשך השעה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן