תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים
תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם ירקות שורש קלויים פנזנלן הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 10 מנות עם 727 קלוריות, 95 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 99 שעות ו -5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם חמאה יבשה, עוף צלוי עם חמאה יבשה, ו פנזנלה ירקות שורש קלויים עם ויניגרט רימון פלפל אדום קלוי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לתרנגול ההודו: ארבעה ימים לפני השירות, הניחו את המלח, המרווה, הטימין, גרגירי הפלפל השחור והפלפל לתוך מטחנת תבלינים ודופקים עד שגרגירי הפלפל והפלפל נטחנים גס, 5 עד 6 פולסים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידה או קצפת, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הניחו את הודו, בצד החזה כלפי מטה, על קרש חיתוך גדול כשהזנב הכי קרוב אליכם. השתמש בסכין חשמלית או במספרה למטבח כבד כדי לחתוך צד אחד של עמוד השדרה. סובב את הציפור וחתך את הצד השני של עמוד השדרה. שמור את עמוד השדרה למלאי גיבלט. השלך את כל כיסי השומן או עודפי העור שנמצאים בתוך ההודו. סובב את צד חזה ההודו כלפי מעלה והשתמש בעקב הידיים כדי ללחוץ כלפי מטה על שני השדיים, עד שתשמע צליל פיצוח והציפור השתטחה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
משפשפים את המלח המתובל משני צידי ההודו.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
הניחו את ההודו על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה, בצד החזה כלפי מעלה עם רגליים רצות עם הצד הארוך של התבנית. אחסן, לא מכוסה, במקרר למשך 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הסר את תרנגול הודו מהמקרר ולהשאיר בטמפרטורת החדר למשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
מניחים את הפטרניפס והרוטבגה בתבנית צלייה גדולה ללא מקל, זורקים עם שמן צמחי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
גזר לבן
רוטבגה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מניחים מתלה אחד באמצע התנור ושני מספיק רחוק למטה כדי שתבנית הצלייה תתאים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הניחו את ההודו ישירות על המדף האמצעי של התנור כשהרגליים בניצב למוטות המתכת של המתלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מניחים את תבנית הצלייה עם הפטרניפס והרוטבגה על המדף שמתחת להודו וצולים את שניהם למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
רוטבגה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס.
7
מוסיפים את הבצל האדום לירקות הצלייה ומערבבים לאיחוד. ממשיכים לצלות גם את הירקות וגם את ההודו עד שמדחום בדיקה המוחדר לחלק העבה ביותר של השד רושם 155 מעלות פרנהייט, 40 עד 50 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
8
מוציאים את ההודו מהתנור על גבי מתלה קירור המונח בתוך תבנית חצי גיליון ומנוחים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים לירקות הצלייה את נבטי הבריסל, קוביות הלחם והשום, מערבבים לאיחוד וצולים 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
10
מוציאים את הירקות מהתנור ומעבירים מיד לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
יוצקים את חומץ התפוחים בתבנית הצלייה החמה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים השחומים מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
יוצקים את תערובת החומץ על הסלט, מוסיפים את הטימין וזורקים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
14
מגלפים את ההודו בעזרת סכין חשמלית ומגישים עם הפנזנלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך