אורז בר וסלט אורזו עם ויניגרט מייפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דומדמניות זהובות, אורז, צ'יפס טורטייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אורזו וסלט אורז בר, סלט חמוציות אורזו אורז בר, ו אורז בר של ג'אלכסנדר וסלט אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור ויניגרט מייפל: השתמש מיכל sealable (כמו שטף בעבר עם מיכל חרדל מי סבון חם). בסדר זה, לשלב את הסוכר, 1/2 את כמות המיץ של סיד, חרדל, שום כבוש, שמן זרעי ענבים וסירופ מייפל במיכל. לאטום את המיכל ולנער עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
שום כבוש
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
תן לזה להתקרר לחלוטין.עבור פסטה orzo: להביא על 8 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
טיפים עגולים לפינה #4
10
מוסיפים את הפסטה, מביאים לרתיחה, ואז מיד מורידים את החום לרתיחה עדינה. בדרך זו הפסטה מבושלת לאורך כל הדרך באופן שווה. לבשל את הפסטה במשך כ 12 דקות בסך הכל. מלח את המים חצי הדרך בתהליך הבישול, להוסיף קצת שמן זית (זה יביא את הטעם הטבעי של הפסטה והפסטה יהיה רך יותר) ולהמשיך לערבב מדי פעם, כך הפסטה לא מקל לתחתית. זה עלול לקחת יותר זמן מאשר זמן הבישול שנכתב על הקופסה.כאשר הפסטה מבושלת (מבושלת מבפנים ומבחוץ אך עדיין בכושר ומוצקה), מסננים את הפסטה (לא שוטפים).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מערבבים היטב. פלסטיק-לעטוף את הקערה, ואז לצנן במקרר עד שאר החומרים מוכנים.עבור דומדמניות הזהב מיובש: לעשות כוס תה ארל גריי. משרים את דומדמניות בכוס התה החמה ולתת להם לשבת לפחות חצי שעה, ואז מסננים ושומרים את דומדמניות. זרוק את הנוזל.עבור שעועית ירוקה: לשטוף את השעועית הירוקה. חסמו אותם במשך כ-2 דקות במים רותחים והעבירו לאמבטיית קרח.
מסננים ביסודיות מתייבשים על מגבת נייר. אין לבשל את השעועית הירוקה יתר על המידה; הם עדיין צריכים להיות רכים ופריכים, לא רגשני, או יהיה לך רוקן את כל החומרים המזינים הבריאים. חתוך את הקצוות של השעועית.