קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
אירועיםחג ההודיה
מגזין

בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש

בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש
בטן חזיר מגולגל עם משמש herby & מלית דבש לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-208 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך קורנית, פטרוזיליה, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בשר חזיר צלוי מגולגל עם שזיף ומילוי משמש, ירך חזיר מגולגל עם אוכמניות, לימון ומילוי משמש מיובש, ו הרבי שום מגולגל חזיר עם סלט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 10 דקות עד הזהב. לקצץ כ 100 גרם של בשר חזיר, מהצד הבשרני אבל אם הקצב השאיר נתח של בשר בצד אחד שבו הצלעות הוסרו, להשאיר את זה על כפי שהוא יעזור לך לגלגל אותו. Whizz קישוטי חזיר במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם עשבי תיבול, פירורי לחם, משמשים, בצל ושמן 2 כפות, עונה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הפעל את עור הבטן חזיר-צד למעלה. באמצעות סכין חדה או סכין סטנלי, להבקיע את העור במרווחי 1cm ולשפשף את מלח הים בכל רחבי. הפוך את בטן החזיר מעל ומתבלים קצת יותר, ואז לצחצח את הדבש על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
להניח את המילוי במרכז, ואז להביא את 2 הקצוות יחד להתגלגל בחוזקה. הפוך את החזיר כדי שהקצוות ייפגשו מתחת. לקשור את חזיר מגולגל עם חוט מטבח כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
שים את הבשר על מתלה תיל בדיל קלייה ולהעביר למקרר, חשוף במשך כמה שעות או עד 24 שעות, כך העור יש זמן להתייבש והבשר לוקח על טעמים מן המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
תנור חום 220c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לשפשף את החזיר עם השמן הנותר וקצת יותר מלח ים. צלי במרכז התנור למשך 30 דקות. הפעל את התנור עד 180c / 160c מאוורר / גז 4 ולהמשיך לבשל במשך 2 שעות. לבסוף, להפוך את התנור בחזרה עד 220c / 200c מאוורר / גז 7 כדי פריך את העור לעוד 30 דקות אל תדאג אם החזיר שלך נראה כהה מבחוץ, זה עדיין יהיה עסיסי וטעים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף ולהשאיר לנוח במשך 45 דקות לפני גילוף. אם העור שלך לא הופך פריך, פופ המפרק תחת גריל חם במשך כמה דקות, מגלגל אותו על הצד שלה כדי לקבל את הצדדים נחמד ופריך מדי רק לפקוח עין על זה כפי שהוא יבער בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות