להוסיף 1 כף שמן בוטנים ווק או מחבת וחום עד רק עישון. מוקפץ חצי דיונון עד אטום, על 30 שניות, ולהעביר עם מיצים קערה של ירקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את כף הנותרים שמן בוטנים ומערבבים ומטגנים הנותרים דיונון, העברה לקערה. להחזיר תערובת דיונון ירקות לווק או מחבת ומטגנים עד מחומם. מערבבים ומטגנים עם מלח ופלפל ומערבבים בשמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
מגישים מוקפץ על אורז, זרועים זרעי שומשום מעוטר פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
15
Serve stir-fry over rice, sprinkled with sesame seeds and garnished with parsley.