קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

יין אדום אגסים עלומים עם מילוי שוקולד

יין אדום אגסים עלומים עם מילוי שוקולד
יין אדום אגסים עלומים עם מילוי שוקולד עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 390 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם מים, רוטב שוקולד, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה, יין אדום אגסים עלומים, ו יין אדום אגסים עלומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את התחתית כל אגס וליבה מלמטה כדי לתת לכל אגס תחתית שטוחה לעמוד זקוף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
מערבבים יין, מים, סוכר, מיץ לימון, קינמון, וכוכב אניס בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ולסדר אגסים על הצדדים שלהם בסיר. מבשלים אגסים במשך 10 עד 12 דקות. הפעל אגסים ולהמשיך להתבשל עד רך ודקר בקלות עם מזלג, 8 עד 10 דקות. לעבוד בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
נייר אורזנייר אורז
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר אגסים מתערובת יין ומניח בצלחת הגשה, עומד זקוף. המשך רוטב יין רותח עד מופחת על 3/4 כוס, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
ממלאים את חלל הליבה של כל אגס ברוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
יוצקים רוטב יין על כל אגס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)