תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל ירקות ברוטב בוטנים עם אטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1075 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נבטי שעועית, סוכר, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו אטריות אודון W / ירקות אסיאתיים ורוטב בוטנים, אטריות חיטה מלאה (או סובה) עם רוטב בוטנים, עוף וירקות, ו אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר) (מתכונים דומים).
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תרסיס 4-ליטר תנור הולנדי עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים כרובית, ברוקולי, גזר וסלרי בתנור הולנדי 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים נבטי שעועית וערמוני מים. לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני; מערבבים בתערובת חמאת בוטנים. מכסים ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מעובה.