ללא גלוטן יום שלישי: מרק חתונה איטלקי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: S ' More פאי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את כדורי הבשר: לרסס גיליון אפייה בקלילות עם תרסיס בישול שאינו מקל. בקערת ערבוב בינונית, לשלב בשר טחון, גבינת פרמזן, שום, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל שחור. באמצעות הידיים, או כף עץ, מערבבים בשר עד שכל המרכיבים מופצים באופן שווה.
מוסיפים פירורי ביצה ולחם.
לצבוט את על שתי כפיות של תערובת כדורי בשר להתגלגל לתוך כדורים.
מניחים כדורי בשר על תבנית אפייה משומנת. הניחו בצד את תבנית האפייה.
מחממים שמן זית בסיר גדול (5 1/2 ליטר) מעל חום בינוני גבוה עד חם מנצנץ אבל לא מעשן.
הוסף גזר. לבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד גזר מתחיל להתרכך, כשלוש דקות.
מוסיפים סלרי, בצל, שום ומלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כשתי דקות.
מוסיפים מרק עוף ומים. מביאים לרתיחה. ברגע שהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים כדורי בשר, אחד בכל פעם. לאחר שהוספת חצי כדורי הבשר, מערבבים מרק בעדינות עם כף עץ.
מוסיף כדורי בשר הנותרים ומערבבים. אפשר לבשל במשך חמש דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים (לחפש בועות עדינות מדי פעם) במשך כ 20 דקות.
בעוד מבשלים מרק, לבשל פסטה. מלא בינוני (4 ליטר) סיר 3/4 מלא במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים 2 כפיות מלח ופסטה. מערבבים פסטה עם כף עץ במשך כמה שניות כדי למנוע ממנו דבק. לבשל פסטה עד רק אל דנטה.
מסננים פסטה ומוסיפים למרק.
הוסף תרד תינוק. מערבבים מרק עם כף עץ. מבשלים עד תרד הוא נבול ומכרז, כשלוש דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.