מרק סקווש בקארי עם תפוח ונמס צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 925 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך לחם, בצל, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוח גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה תפוחים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו קרם חמאה סקווש ברוקולי צ'דר ומרק גבינת עיזים, סקווש קארי ומרק תפוחים, ו דלעת בקארי סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הערה של קוק: עבור תחליף אבקת קארי, לשלב 2 כפיות כורכום, 1 1/2 כפיות כל כמון הקרקע כוסברה הקרקע, 1/2 כפית כל חרדל הקרקע זנגביל הקרקע 1/4 כפית כל קינמון הקרקע ופלפל קאיין. עבור מרק סקווש קארי: מחממים התנור ל 400 מעלות F. להתלבש סקווש עם EVOO כדי מעיל בקלילות.
לטפטף את הדבש בכל רחבי לצלות עד זהב על הקצוות ורך מאוד, על 25 דקות. התבלינים יקלו עם הדלעת וימלאו את האוויר בניחוח נהדר. בינתיים לחמם רסס של EVOO בסיר מרק מעל בינוני עד בינוני חום גבוה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה כדי להמיס. מערבבים את השום, גזר, תפוחים ובצל ומפזרים מלח ופלפל. לבשל, מכוסה חלקית, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
לשימור,
1/4 פאונד פטריות מורל
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
סכין קילוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
למריחה על טוסט אם רוצים
כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano
קרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים את המניה טפטוף של דבש (או chutney). מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד הירקות מתרככים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את הסקווש הקלוי ואת מחית עם בלנדר טבילה, דילול המרק עם מים במידת הצורך. המרק יכול לחלופין להיות מחית בקבוצות במעבד מזון או בבלנדר כוח גבוה. להתאים את התיבול. מגניב לאחסן עבור ארוחה איפור מראש, להביא לטמפרטורת החדר לפני reheating מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
סכין קילוף
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
קרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
כגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מורחים כל פרוסת לחם עם חמאה רכה בצד אחד וצ ' אטני בצד השני. למלא את הכריכים, צ ' אטני הצדדים-ב, עם גבינה ותפוחים במרכז. מחממים את הכריכים בחום בינוני עד שזהב עמוק והגבינה נמסה.