עוגת מקרון עם אננס קלוי
עוגת מקרון עם אננס קלוי יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו דבש, חלב, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קוקוס מקרון, גלידת עוגת תותים צלויה, ו שייק עוגת תות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לחתוך אננס לאורכו לרבעים.
חותכים כל רבע לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. סדר אננס בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
מערבבים מיץ, דבש, זנגביל, וציפורן; לטפטף על אננס.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד אננס הוא השחמה קלות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
כדי להכין לחמניות קצרות, קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קוקוס, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים את החלבונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים עוגת קצפת על קרש חיתוך או משטח עבודה. בזהירות לפצל shortcake במחצית אופקית באמצעות סכין משונן.
מניחים את החצי התחתון של עוגת קצפת על מגש; למעלה עם תערובת אננס, ציפוי מוקצף, העליון של עוגת קצפת.
כאשר מערבבים את הבצק עבור לחיצות קצרות, להשתמש ביד קלה ולעבוד במהירות עבור העוגות הרכות ביותר. אם המתכון דורש לישה של הבצק, ללוש קלות רק כמה פעמים כך הבצק לא הופך overworked.
השתמש בסכין משונן כדי לפצל את הקצרים. הוא יחתוך את העוגות מבלי לקמט אותן.
אתה יכול לאפות את הנמוכים עד יום קדימה. מגניב לחלוטין, ולאחסן בטמפרטורת החדר בשקית ניילון zip-top גדולה. כדי לחמם, לעטוף בנייר כסף וחום ב 350 במשך 10 דקות.
כדי להקפיא shortcakes, לקרר אותם לחלוטין, מקום בשקית ניילון zip-top חובה כבדה, להקפיא עד חודשיים. להפשיר בטמפרטורת החדר, ואז לחמם כפי שהורה לעיל.