קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרמל

עוגת קרמל
גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, סודה לאפייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה מחבת עוגה מרובע 8 אינץ ' וקו עם ריבוע של נייר קלף, ואז קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, ואז להכות וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, לנצח בחמאה עד רק בשילוב (תערובת עשויה להיראות מקושקשת).
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ביצהביצה
5
להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות, ערבוב עד כל תוספת רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת עוגה, ואז מחבת ראפ על הדלפק מספר פעמים כדי לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
7
אופים עד הזהב ואת עץ לבחור מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה מחבת. הפוך על מתלה להשליך קלף, ואז מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
1
מביאים שמנת, סוכר חום, סירופ תירס, וקורט של מלח לרתיחה בסיר כבד 1/2 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס. מרתיחים עד זיגוג רושם 210 עד 100° על מדחום, 12 עד 14 דקות, ולאחר מכן מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
קרםקרם
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
שים מתלה עם עוגה במחבת אפייה רדודה ושופכים זיגוג חם על גבי עוגה, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים. מגניב עד זיגוג מוגדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
עוגה (לפני זיגוג) ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.