אצבעות דגים ואפונה רכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אצבעות דגים & אפונה רגשני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם אפונה, ידית של חמאה, מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 227 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו עוגות דג טרוטה מעושנות עם אפונה רכה, אצבעות דג סלמון עם אספרגוס ואפונה באביב, ו אפונה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדג לתוך 12 אצבעות, כל אחדעל 3 ס " מ עבה.
שים את הקמח המתובל, ביצה ופירורי לחם לתוך 3 קערות חלמית. אבק חתיכות דגים firstin הקמח, ואז מעיל היטב בביצה, וcover לחלוטין בפירורי הלחם.שים על צלחת וצינה במשך 15 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את אצבעות הדגים ומטגנים במשך 8 דקות, מסתובבים באזור, עד זהב ומבשלים דרך. בינתיים, מוסיפים את האפונהמחבת קטנה של מים רותחים. מבשלים במשך 4 דקות עד ממש רך.
מסננים, טיפים לקערה עם חמאה, גרידה וmint, בערך מחית עם potatomasher. מתבלים לפי הטעם וחמים.
מגישים את אצבעות דג הזהב עם כף agenerous של אפונה רגשני, lemonwedges ותפוחי אדמה חדשים, אם אתה רוצה.