צלופח מטוגן
צלופח מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך קמח, צלופח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ג'מייקני Jerk Chicken, מטוגן Plantain ו קוקוס מקדמיה מטוגן קינואה, סרדינים מטוגנים עם רוטב טבילה חריף ועשבי תיבול מטוגנים, ו בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר.
הוראות
לנקות את העור הצלופח, ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות. בקערה גדולה, מערבבים יחד 1 כוס קמח, תבלינים, שמן, שום, בצל ופלפל.
מוסיף את הצלופח לתערובת זו ולאחר מכן להשרות במקרר במשך 1 שעה.
חפור את הצלופח במרינדה בקמח. במחבת טחון מעל חום בינוני, לצרוב את הצלופח עד חום זהוב, על 7 דקות.
מוסיף את היין הלבן ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהוא נמס וחום מעט. מחלקים את הצלופח בין 4 צלחות הגשה העליון עם רוטב חמאה.