קבלו מתכוני רטבים מעולים לכל מאכל וכל אירוע שישדרגו את המנה שלכם ויתנו לה טוויסט מפתיע.
רטבים משמשים למטרות רבות. מוסיפים טעם או מרקם משלים למנה, מכניסים ניגודיות של חומציות או חריפות או מתיקות, מעניקים לחות ומדגישים את הטעם. רוטב עשוי אפילו לשפר את המנה ולפעמים הוא מרכז תשומת הלב – מי מאיתנו לא אוהב לטבול לחם ברוטב של תבשיל בשר? רטבים יכולים להציל בשרים, עוף ודגים שבושלו יותר מדי או התייבשו, וכמובן, רטבים מוסיפים גם מראה מושך, כמו רוטב פטל אדום על עוגת שוקולד או רוטב שוקולד על גלידת וניל. הרוטב פשוט עושה את ההבדל.