המתכון לערבב & התאמה מיני puddings חג המולד יכול להיעשות בסביבות 2 שעות ו -40 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש דובדבן glacé, גרידת תפוזים, סטאוט, וביצים. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Mix ' n Match מיני עוגות גבינה, מיני פודינג חג המולד, ו ערבוב והתאמה לקבבים.
הוראות
1
מערבבים יחד את כל מרכיבי הבסיס בקערת ערבוב גדולה. גריז 8 אגני פודינג בודדים או darioles עם קצת חמאה, ולאחר מכן קו את הבסיסים עם עיגולים של קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מערבבים את הבחירה של פירות יבשים, תבלינים ונוזל, בתוספת אגוזים אם אתה משתמש, לתוך תערובת הבסיס. אם youre tailoring puddings שלך עבור כל אורח, ואז לשקול 225g / 8oz תערובת בסיס pudd, לפני הוספת תוספות (ראה בסוגריים לאחר מרכיבים עבור כמויות pudd בודדים).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מחממים תנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 4 ומרתיחים את הקומקום. למלא כל אגן או dariole בתערובת pud. גריז גיליון גדול של נייר, ולאחר מכן מקל גיליון גדול של אפייה קלף על גבי.
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
4
חותכים אותו ל 8 ריבועים, גדולים מספיק כדי לכסות את puds עם overhang, ולעשות קפלים קטנים בכל אחד. מכסים את puddings על ידי צרור לסכל סביב הקצוות כדי לאטום לחלוטין. מקל תווית שם, כתוב biro, על גבי כל pud כדי לעזור לזהות אותם בעת ההגשה. לשבת את הפודס בתוך פח קלייה גדול, לשפוך מים חמים מן הקומקום לתוך הפח עד כמעט באמצע הדרך את הפודס, ואז לבשל 1 hr. Cool, ואז לאחסן במיכל אטום במקום קריר וחשוך, עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
5
כדי לשרת, להפוך את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז 5 לאחר ארוחת חג המולד יצאה, ולשים את הפודס בחזרה לתוך פח קלייה עם מים חמים, כמו לעיל. מבשלים 40 דקות, ואז לכבות את התנור ולהשאיר אותם שם אם אתה עדיין אוכל. בזהירות להפוך על צלחות הגשה, פועל סכין מסביב לקצה כדי לעזור לשחרר, ואז אבק עם קצת סוכר הדובדבן העליון עם הולי, אם אתה רוצה.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.