תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל 1000 קלוריות בקר ולינגטון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1011 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 76 גרם שומן. לך לחנות ותביא פטה דה כבד אווז, בצק עלים, פילה בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, Best Beeff Wellington, ו ביף וולינגטון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת צלייה צולים את הבשר באמצע התנור למשך 25 עד 30 דקות, או עד שמדחום קריאה מיידי רושם 120 מעלות F כאשר מוכנס לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
תנור
3
תן לפילה להתקרר לחלוטין ולהשליך את הבייקון ואת המיתרים. מרחו את השומן ממיצי המחבת ושמרו את מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
במחבת כבדה מבשלים את הפטריות בחמאה, מלח ופלפל על חום נמוך למדי, ערבוב, עד שכל הנוזל שהם פולטים מתאדה והתערובת כמעט יבשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים שמנת כבדה ומבשלים עד השמנת מתעבה ומעילים את הגב של כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
6
בואו להתקרר לחלוטין.
7
מורחים את הפילה באופן שווה עם פטה דה כבד אווז, מכסה את החלק העליון ואת הצדדים, ולהפיץ את הפטריות באופן שווה על פני פטה דה כבד האווז. על משטח מקומח רול 1 פאונד של בצק עלים לתוך מלבן 20 על 12 אינץ', או גדול מספיק כדי לצרף את הפילה לחלוטין. מעט להכות את הלבן ביצה בקערה קטנה ולהניח בצד. מקציפים את חלמון הביצה עם המים כדי להפוך ביצה לשטוף ולהניח בצד. הפוך את הפילה המצופה בזהירות מתחת לאמצע הבצק, וקפל את הצדדים הארוכים של הבצק כדי להקיף את הפילה המברשת את קצוות הבצק עם חלק מהלבן כדי לאטום אותם. מקפלים את הקצוות של הבצק על פילה ולאטום אותם עם הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
חלבונים
כבד אווז
פטריות
חלמון ביצה
מורחים
בצק
מים
פטה
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מעבירים את הפילה, את צד התפר למחבת ג ' לי רול או למחבת צלייה רדודה ומברישים את הבצק עם חלק משטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ג'לי
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
מרדדים את הבצק הנוסף לגזור צורות עם חותכי דקורטיביים. מסדרים את החתכים על הבצק באופן דקורטיבי, מברישים אותם עם שאריות הביצה, ומקררים את הפילה לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיות
בצק
גלול
ביצה
10
אופים את הפילה באמצע תנור שחומם מראש 400 מעלות f במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F, ולאפות את הפילה במשך 5 עד 10 דקות יותר, או עד מדחום הבשר רושם 130 מעלות F עבור בשר בינוני נדיר המאפה מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
11
תן לפילה לעמוד במשך 15 דקות. בסיר מרתיחים את מיצי המחבת השמורים ואת מדיירה עד התערובת מצטמצמת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
12
מוסיפים את תערובת arrowroot, מרק, כמהין, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים את הרוטב על חום מתון, ערבוב, להיזהר לא לתת לו לרתוח, במשך 5 דקות, או עד שהוא מעובה. לשחרר את הפילה מן המחבת ג ' לי רול, להעביר אותו עם 2 מריות מגש מחומם, ומקשטים אותו עם גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרגיר הנחלים
Arrowroot
רוטב
מרק
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
13
מגישים את הפילה, לחתוך לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', עם הרוטב.