Aglio e Olio alla Fremont
Aglio E Olio alla Fremont עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1050 קלוריות. אם יש לכם עגבניות מיובשות בשמש, שום, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו Aglio Olio, Spaghetti Aglio E Olio, ו Prawns Aglio Olio (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד אגוזי לוז להיות ריחני, על 10 דקות. אפשר אגוזי לוז להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה. לשפשף אגוזי לוז מקורר בין כפות הידיים כדי להסיר את עורות כמו נייר מריר.
להעביר אגוזי לוז לשקית resealable ולסגור. Crush אגוזים באמצעות מערוך.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 10 עד 12 דקות.
יוצקים מספיק שמן זית למחבת מעל חום בינוני כדי מעיל התחתון; לבשל ומערבבים פלפל pepperoncini ושום בשמן החם עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות מיובשות, אגוזי לוז, וממרח אנשובי; מבשלים ומערבבים עד מחומם, כ 2 דקות.
להעביר ספגטי לתערובת אגוזי לוז; להוסיף יין Marsala. תערובת לזרוק במחבת על חום בינוני עד בשילוב שווה ויין הוא התאדה מעט, 2 עד 3 דקות. לפצל תערובת ספגטי על 2 צלחות; למעלה עם זיתים.