Amaranth - עוגיות אגוז עם ברנדי
עוגיות עמארנת-אגוז עם ברנדי עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 71 אדם התרשמו מתכון זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חתיכות אגוז, חצאי אגוז, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ללא גלוטן אגוז תפוח Amaranth, רוטב חמוציות אגס, ברנדי ואגוזי מלך, ו amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות.
הוראות
מניחים את 4 אונקיות של אגוזי מלך ו 2 כפות של הסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. תהליך עד התערובת נראית חולית האגוזים הם הקרקע דק, על 15 שניות.
לטאטא יחד את קמח החיטה המלאה הלבן, קמח amaranth, ומלח בקערה בינונית. בקערה גדולה, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, על 30 שניות. בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר לנצח עד רך וחלק, 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך.
מוסיפים את חלמון הביצה, ברנדי, וניל ומכים עד מעורבב היטב, כ -30 שניות. להפחית את המהירות נמוכה להכות בתערובת אגוז, ואז בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח עד שהוא רק משולב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד שהבצק מוצק, לפחות 3 שעות או לילה.
מניחים מדף 1 חריץ מתחת למרכז התנור ומחממים עד 177°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים ללא מסגרת עם נייר קלף.
מניחים את זרעי amaranth בקערה קטנה.
4 לצבוט את חתיכות אגוז בגודל של הבצק המשרד לגלגל אותם בין כפות הידיים לתוך כדורי 1 אינץ חלקה.
מגלגלים כל כדור זרעי amaranth, בעדינות לחיצה לדבוק במידת הצורך, ומניחים על תבנית האפייה, עוזב 2 אינץ ' בין חתיכות. הפוך הזחה עם האגודל במרכז כל כדור, בעדינות לחיצה על אותו כשליש מגובהו, ולאחר מכן לחץ בקלילות על חצי אגוז למרכז.
אופים, גיליון 1 בכל פעם, עד העוגיות רק להפוך חום זהוב סביב הקצוות המשרד למעלה אבל עדיין להיכנע ללחץ עדין, 17 עד 18 דקות.
מוציאים מהתנור ומחליקים בזהירות את נייר הקלף עם העוגיות על מתלה תיל כדי להתקרר. העוגיות יהיו פריכות כמו שהם מגניבים.
כדי לקבל יתרון: הבצק, כולל שלב 2, יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. העוגיות סיים ישמור במיכל אטום עד 3 ימים, או שהם יכולים להיות קפואים עד 1 חודש.
Reprinted עם רשות מן הדגנים העתיקים לארוחות מודרניות: מתכוני דגנים מלאים ים תיכוניים שעורה, פארו, קמוט, פולנטה , גרגרי חיטה ועוד על ידי מריה ספק. זכויות יוצרים טקסט © 2011 By Maria Speck; photographs copyright © 2011 by Sara Remington. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מריה ספק גדלה ביוון ובגרמניה לפני שעברה לארצות הברית כבוגרת צעירה. היא סופרת ועיתונאית, ותרמה לגורמה, סאוור וגסטרונומיקה, כמו גם למארי קלייר ואל. שיעורי הבישול הפופולריים שלה בקיימברידג', מסצ ' וסטס, מתמקדים בטעמים ובסגנונות בישול של הים התיכון וביצירת ארוחות חדשניות וטעימות עם דגנים מלאים.