Bucatini All ' Amatriciana עם כדורי מוצרלה מעושנים חריפים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' Amatriciana, ו Bucatini All ' amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת כבדה גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, על 5 עד 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ואת הפנצ ' טה מבושל. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך עד הרוטב מתעבה, על 15 דקות. מערבבים את הגבינה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
6
עבור כדורי הבשר: למקם מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בקערה גדולה, לשלב את הבצל, 1/2 כוס פטרוזיליה, 2/3 כוס פרמזן, פירורי לחם, ביצה, קטשופ, שום, פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
דגני קריפיקס, מרוסקים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים את הבשר ועגל. באמצעות הידיים שלך, לשלב את כל החומרים בעדינות אבל ביסודיות. לעצב את תערובת הבשר לתוך 16 (1 1/2-קוטר אינץ') קציצות במקום על תבנית אפייה מוכן. לעשות חור במרכז של כל כדור בשר ולמקם קוביית מוצרלה בפנים. רפורמי את הקציצה כך המוצרלה מכוסה לחלוטין בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים את כדורי הבשר במשך 15 דקות עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מוסיפים את כדורי הבשר והרוטב. לזרוק בעדינות מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.