Coppette al Caffe
Coppette al Caffe דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים ביצה, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. נסו הל-Custard קפה, אפרסק פודינג קפה עוגה, ו חביצת קפה פודינג מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את חלמונים ביצה, סוכר, קמח, וניל, ואספרסו.
מוסיף קצת חלב ולהפוך את החום בינוני גבוה, ערבוב ברציפות עם כף עץ. לאט לאט, להוסיף את החלב לתערובת הביצה, כדי להיות בטוח לשמור על ערבוב כדי לא לתת לביצים להתחיל לבשל בקצוות התחתונים של המחבת. לאחר כל החלב נוספה, להביא לרתיחה ואז להפחית לרתיחה עדינה, ערבוב כל הזמן. תמשיך לשבת עד שהתערובת תתעבה.
הסר מהחום ותן לקרם להתקרר.
בקערה נפרדת או בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף, לערבב את הקרם עד שהוא יוצר קצפת עבה. באמצעות מרית, לקפל בעדינות 2/3 של שמנת סחוב לתוך תערובת פודינג ביצה. תפריד את הפודינג ל-6 כוסות גבוהות. צנן את כוסות פודינג מלאות במקרר במשך 1 שעה. ממש לפני ההגשה, מעל כל כוס עם כפית של הקצפת הנותרים שעועית קפה.