Endiablados Huevos
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, חרדל דיז'ון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: Huevos Ree-os, Huevos Rancheros, ו Huevos Shakshukos.
הוראות
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, ולתת לביצים לעמוד במים חמים במשך 15 דקות.
הסר ביצים ממים חמים, קריר מתחת למים זורמים קרים, וקלף. אפשר להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
חותכים כל ביצה חצי לאורכו, להסיר חלמונים ומניחים אותם בקערה. שים את הלבנים בצד על מגש הגשה. מחית חלמונים יחד עם טונה, בצל אדום, מיונז, חרדל דיז ' ון, שום, פפריקה מעושנת, ומלח עד חלקה בשילוב. ממלאים כל ביצה חצי עם כף מילוי.