קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

Endiablados Huevos

Endiablados Huevos
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, חרדל דיז'ון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: Huevos Ree-os, Huevos Rancheros, ו Huevos Shakshukos.

הוראות

1
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, ולתת לביצים לעמוד במים חמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר ביצים ממים חמים, קריר מתחת למים זורמים קרים, וקלף. אפשר להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
3
חותכים כל ביצה חצי לאורכו, להסיר חלמונים ומניחים אותם בקערה. שים את הלבנים בצד על מגש הגשה. מחית חלמונים יחד עם טונה, בצל אדום, מיונז, חרדל דיז ' ון, שום, פפריקה מעושנת, ומלח עד חלקה בשילוב. ממלאים כל ביצה חצי עם כף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיונזמיונז
חלבוניםחלבונים
בצל אדוםבצל אדום
שוםשום
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
טונהטונה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מקשטים עם פפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת