קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות48
ציון בריאות5
מגזין

Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta

Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta
Fritters Ricotta: קרספל di Ricottan הוא pescatarian ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עד 7 אנשובי, קמח, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta), קרפים עם ריקוטה: קרספל אל Formaggio, ו Rum and Ricotta Fritters: Fritelle di Ricottan e Rhum (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס את שמרי מבשל ב 1 1/2 כוסות מים חמים. השמרים צריכים בועה מעט כפי שהוא מתמוסס. אם לא, השמרים הוא מעופש ואתה צריך לנסות שוב עם שמרים טריים. בקערה בגודל בינוני, לשלב את השמרים המומסים והקמח, ומתבלים עם מלח ופלפל. ללוש את הבצק וכתוצאה מכך, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי ליצור בצק קפיץ דמוי להדביק. מכסים במטלית מטבח לחה ומשאירים 2 שעות לעלות במקום חם (כגון קצה המקרר).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמרים מבשלותשמרים מבשלות
שמרים טרייםשמרים טריים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים, לחתוך את פילה אנשובי לחתיכות קטנות, ולמקם אותם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הריקוטה בקערה נפרדת. באמצעות מזלג, למחוץ את הריקוטה כך לא גושים גדולים להישאר, מערבבים אנשובי.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כאשר הבצק עולה, לצנן את כף היד מעט, ולשבור חתיכת בצק קטנה (1 אינץ'). באמצעות קצות האצבעות של היד השנייה שלך, ללטף את הבצק הזה לצורה כמו קליפה פתוחה. ב החלול וכתוצאה מכך, כף 1 כף של מילוי ריקוטה. משוך את הקצוות של הבצק כך שהוא מכסה את המילוי ויוצר צורה סגורה ומעוגלת. תניח בצד. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות F. השמן צריך להישאר או סביב טמפרטורה זו לאורך כל תהליך הבישול. עבודה בקבוצות קטנות של 6, בזהירות להרים את כדורי ריקוטה ולמקם אותם בשמן חם. מטגנים את הטוגנים עד חום זהוב. באמצעות כף מחוררת או מרית, להסיר את השחי סיים צלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מסננים על מגבות נייר כשהם מבשלים. המשך בתהליך זה עד שכל הטוגנים מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מגישים חם, מעוטר פטרוזיליה פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)