קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

Hake עם פלפלים מבושלים

Hake עם פלפלים מבושלים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלפלים מבושלים, פלפלים מבושלים איטיים ובצל, ו האק עם פטריות בר.

הוראות

1
שלפוחית הפלפלים מתחת לגריל או מעל להבה עד מושחר, ואז לשים בקערה, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר להתקרר. לקלף ולהסיר את הפלפלים, לתפוס כל מיצים על ידי מאמץ אותם לתוך קערה קטנה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים את בשר הפלפל לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
שים 3 כפות של שמן זית במחבת רדודה עם בצל, שום טימין גבעולים, וזיעה על חום נמוך במשך 15-20 דקות עד מרכך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את רצועות הפלפל, חצי הדבש, חצי מיץ הפלפל ו -2 כפות חומץ שרי, ומבשלים עד שהוא עושה הנאה דביקה. מתבלים עם הפפריקה, מערבבים דרך הזיתים ומניחים בצד את זה מוגש בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
מערבבים את מיצי הפלפל הנותרים, חומץ ודבש עם 2 כפות שמן זית וחצי עלי הקורנית כדי להפוך את ההלבשה, ולאחר מכן להפריש. לזרוק את הקמח עם שאר עלי הקורנית וכמה תיבול, ולהשתמש לאבק את hake.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
HakeHake
6
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה ללא מקל ומטגנים את ההק במשך 6-8 דקות, עור בצד למטה עד הזהב, ואז מתהפכים וממשיכים לטגן עד מבושל דרך. כף שלולית של תערובת פלפל על כל צלחת העליון עם חתיכת האק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
HakeHake
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
טפטף את הרוטב מעל הצלחת ומגיש.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הייק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.