קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

Hake עם פלפלים מבושלים

Hake עם פלפלים מבושלים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלפלים מבושלים, פלפלים מבושלים איטיים ובצל, ו האק עם פטריות בר.

הוראות

1
שלפוחית הפלפלים מתחת לגריל או מעל להבה עד מושחר, ואז לשים בקערה, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר להתקרר. לקלף ולהסיר את הפלפלים, לתפוס כל מיצים על ידי מאמץ אותם לתוך קערה קטנה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את בשר הפלפל לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
שים 3 כפות של שמן זית במחבת רדודה עם בצל, שום טימין גבעולים, וזיעה על חום נמוך במשך 15-20 דקות עד מרכך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את רצועות הפלפל, חצי הדבש, חצי מיץ הפלפל ו -2 כפות חומץ שרי, ומבשלים עד שהוא עושה הנאה דביקה. מתבלים עם הפפריקה, מערבבים דרך הזיתים ומניחים בצד את זה מוגש בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
מערבבים את מיצי הפלפל הנותרים, חומץ ודבש עם 2 כפות שמן זית וחצי עלי הקורנית כדי להפוך את ההלבשה, ולאחר מכן להפריש. לזרוק את הקמח עם שאר עלי הקורנית וכמה תיבול, ולהשתמש לאבק את hake.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
HakeHake
6
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה ללא מקל ומטגנים את ההק במשך 6-8 דקות, עור בצד למטה עד הזהב, ואז מתהפכים וממשיכים לטגן עד מבושל דרך. כף שלולית של תערובת פלפל על כל צלחת העליון עם חתיכת האק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
HakeHake
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
טפטף את הרוטב מעל הצלחת ומגיש.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הייק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.