קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

Hake עם פלפלים מבושלים

Hake עם פלפלים מבושלים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלפלים מבושלים, פלפלים מבושלים איטיים ובצל, ו האק עם פטריות בר.

הוראות

1
שלפוחית הפלפלים מתחת לגריל או מעל להבה עד מושחר, ואז לשים בקערה, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר להתקרר. לקלף ולהסיר את הפלפלים, לתפוס כל מיצים על ידי מאמץ אותם לתוך קערה קטנה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים את בשר הפלפל לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
שים 3 כפות של שמן זית במחבת רדודה עם בצל, שום טימין גבעולים, וזיעה על חום נמוך במשך 15-20 דקות עד מרכך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את רצועות הפלפל, חצי הדבש, חצי מיץ הפלפל ו -2 כפות חומץ שרי, ומבשלים עד שהוא עושה הנאה דביקה. מתבלים עם הפפריקה, מערבבים דרך הזיתים ומניחים בצד את זה מוגש בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
מערבבים את מיצי הפלפל הנותרים, חומץ ודבש עם 2 כפות שמן זית וחצי עלי הקורנית כדי להפוך את ההלבשה, ולאחר מכן להפריש. לזרוק את הקמח עם שאר עלי הקורנית וכמה תיבול, ולהשתמש לאבק את hake.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
HakeHake
6
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה ללא מקל ומטגנים את ההק במשך 6-8 דקות, עור בצד למטה עד הזהב, ואז מתהפכים וממשיכים לטגן עד מבושל דרך. כף שלולית של תערובת פלפל על כל צלחת העליון עם חתיכת האק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
HakeHake
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
טפטף את הרוטב מעל הצלחת ומגיש.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הייק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.