Hake עם פלפלים מבושלים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלפלים מבושלים, פלפלים מבושלים איטיים ובצל, ו האק עם פטריות בר.
הוראות
שלפוחית הפלפלים מתחת לגריל או מעל להבה עד מושחר, ואז לשים בקערה, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר להתקרר. לקלף ולהסיר את הפלפלים, לתפוס כל מיצים על ידי מאמץ אותם לתוך קערה קטנה ומניח בצד.
חותכים את בשר הפלפל לרצועות דקות ומניחים בצד.
שים 3 כפות של שמן זית במחבת רדודה עם בצל, שום טימין גבעולים, וזיעה על חום נמוך במשך 15-20 דקות עד מרכך ומתחיל חום.
מוסיפים את רצועות הפלפל, חצי הדבש, חצי מיץ הפלפל ו -2 כפות חומץ שרי, ומבשלים עד שהוא עושה הנאה דביקה. מתבלים עם הפפריקה, מערבבים דרך הזיתים ומניחים בצד את זה מוגש בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
מערבבים את מיצי הפלפל הנותרים, חומץ ודבש עם 2 כפות שמן זית וחצי עלי הקורנית כדי להפוך את ההלבשה, ולאחר מכן להפריש. לזרוק את הקמח עם שאר עלי הקורנית וכמה תיבול, ולהשתמש לאבק את hake.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה ללא מקל ומטגנים את ההק במשך 6-8 דקות, עור בצד למטה עד הזהב, ואז מתהפכים וממשיכים לטגן עד מבושל דרך. כף שלולית של תערובת פלפל על כל צלחת העליון עם חתיכת האק.
טפטף את הרוטב מעל הצלחת ומגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הייק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.