קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

Hambo's Jimbo עם סלסת פירות בגריל

Hambo's Jimbo עם סלסת פירות בגריל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Hambo's Jimbo עם סלסן פירות בגריל. , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1330 קלוריות , 101 גרם חלבון ו -81 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, חרדל דיז'ון, קוניאק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-5 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף בגריל עם סלסת פירות , עוף בגריל של סנדי עם סלסת פירות ושרימפס בגריל שאי אפשר לעמוד בפניו עם סלסת פירות .

הוראות

1
מחממים את שמן הזית על אש בינונית במחבת גדולה. לאחר החימום מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים בזהירות קוניאק (האלכוהול יכול להתלקח). מחזירים את המחבת לאש ומצמצמים למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים חרדלים, מיץ אננס, מיץ תפוחים, סוכר חום ודבש. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים לצמצום ב-1/3, כ-15 עד 20 דקות. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
פורסים בשר חזיר באלכסון בעומק של כ-1 1/2 עד 2 אינץ'. משמאל לימין ולאחר מכן מימין לשמאל, יצירת יהלומים על גבי שינקן. בכל נקודה של יהלום, לוחצים פנימה ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מניחים בשר חזיר בתבנית צלייה, על רשת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
הוסף כמות קטנה של מים לבסיס המחבת כדי שהטפטופים לא יישרפו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מכניסים לתנור ואופים 1 1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מחממים מראש מחבת גריל משומנת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
10
צולים את פרוסות האננס והמנגו עד שהגריל מסומן ומתקרמל, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מוציאים ומצננים, ואז פורסים פירות ל-1/2 על 1/2 אינץ'. לזרוק בקערה גדולה, עם שאר החומרים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מרחו באופן חופשי זיגוג חרדל על בשר חזיר ואפו את הבשר 30 דקות נוספות או עד שהזיגוג מתחיל להשחים ולהתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מוציאים, מכסים בנייר כסף ונותנים לנוח 10 דקות. פורסים ומגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Etude Heirloom פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
אטיוד ירושה פינו נואר
אטיוד ירושה פינו נואר