Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 882 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, קפה חזק, תרמיל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת, בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו, ו עוגת שוקולד פאונד עם רוטב תות ושעועית וניל קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F. חמאה וקמח 10 ramekins ולהניח בצד.
מקציפים חמאה וסוכר לשמנת רכה.
הוסף ביצים, להכות אותם אחד בכל פעם.
תוסיף רום וקפה. מנפים קמח, אבקת אפייה וקקאו לקערה, ואז משלבים את זה בתערובת החמאה. בעדינות לקפל את האגסים, אם באמצעות.
יוצקים לתוך ramekins מוכן, מילוי באמצע הדרך.
אופים ביין-מארי על ידי הצבת ramekins בתבנית אפייה וממלא אותו באמצע הדרך עם מים רותחים.
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להגדיל את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות עד שנקבע, על 15 דקות.
Unmold על צלחות בודדות או פשוט לשרת את ramekins. רוטב וניל כפית על העוגות, ומקשטים עם תלתלים של שוקולד (השתמש מקלף ירקות) או פולי קפה מצופים שוקולד.
מחממים את הקרם ואת תרמיל וניל לרתיחה, ולאחר מכן להפחית במהירות את החום. בקערה נפרדת, ביסודיות להכות יחד את החלמונים וסוכר. באמצעות כף עץ, מערבבים את הביצים לתוך השמנת וממשיכים לבשל על נמוך, תוך ערבוב מתמיד, במשך 5 דקות, עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את הכף.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA