קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל

Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Il Falconiere: עוגת שוקולד מאודה עם רוטב וניל. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 882 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, קפה חזק, תרמיל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת, בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו, ו עוגת שוקולד פאונד עם רוטב תות ושעועית וניל קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F. חמאה וקמח 10 ramekins ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מקציפים חמאה וסוכר לשמנת רכה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
הוסף ביצים, להכות אותם אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
תוסיף רום וקפה. מנפים קמח, אבקת אפייה וקקאו לקערה, ואז משלבים את זה בתערובת החמאה. בעדינות לקפל את האגסים, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים לתוך ramekins מוכן, מילוי באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ביין-מארי על ידי הצבת ramekins בתבנית אפייה וממלא אותו באמצע הדרך עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להגדיל את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות עד שנקבע, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
Unmold על צלחות בודדות או פשוט לשרת את ramekins. רוטב וניל כפית על העוגות, ומקשטים עם תלתלים של שוקולד (השתמש מקלף ירקות) או פולי קפה מצופים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
רוטב וניל
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
10
מחממים את הקרם ואת תרמיל וניל לרתיחה, ולאחר מכן להפחית במהירות את החום. בקערה נפרדת, ביסודיות להכות יחד את החלמונים וסוכר. באמצעות כף עץ, מערבבים את הביצים לתוך השמנת וממשיכים לבשל על נמוך, תוך ערבוב מתמיד, במשך 5 דקות, עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את הכף.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
טעם
12
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
13
הוסף הערות ההערות שלי
14
ערוך את ההערות שלי
15
בוצע