IV לחם סודה אירי
IV לחם סודה אירי יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. ארוחת הבוקר הזאת 601 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. השתמש באצבעות או חותך מאפה ללחוץ בחמאה או מרגרינה, כמו קרום עוגה. כאשר התערובת נראית בסדר ומתפורר, מוסיפים צימוקים וזרעי קימל.
מערבבים יחד ואז מוסיפים ביצים, חלב חמאה ושמנת חמוצה. אם התערובת אינה לחה, מוסיפים חלב.
יוצקים לתוך שתי מחבתות משומן קל מקומח או מחבת.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס הלחם יוצא נקי.