Kapusta
אם יש לכם חמאה, כרוב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Kapusta (מרק כרוב פולני), Kapusta (כרוב מטוגן פולני), ו Kielbasa y kapusta (Kielbasan וכרוב).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים 4 כפות חמאה על חום בינוני; בצל מטגן ופטריות עד למכרז.
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להרתיח כרוב במשך 10 דקות.
בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ לשלב בצל, פטריות, כרוב, כרוב כבוש, סוכר, טימין, מלח ופלפל; לערבב היטב. נקודה שנותרה 2 כפות חמאה על גבי. כיסוי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, ערבוב כל 20 דקות.