קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

Kapusta

Kapusta
אם יש לכם חמאה, כרוב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Kapusta (מרק כרוב פולני), Kapusta (כרוב מטוגן פולני), ו Kielbasa y kapusta (Kielbasan וכרוב).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 4 כפות חמאה על חום בינוני; בצל מטגן ופטריות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להרתיח כרוב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ לשלב בצל, פטריות, כרוב, כרוב כבוש, סוכר, טימין, מלח ופלפל; לערבב היטב. נקודה שנותרה 2 כפות חמאה על גבי. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננסל-1 אננס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, ערבוב כל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן