La Pompe a L'Huile
La Pompe l ' Huile יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-34 מנות. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מי פרחים כתומים, חלמון ביצה, שמן זית כתית נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Harengs pommes à L ' huile Recette (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמרים עם מים חמים 1/2 כוס ולהניח בצד.
מנפים את הקמח, אבקת סוכר ומלח לקערה גדולה (עדיף עץ). הפוך שקע במרכז ולהוסיף את תערובת השמרים, חמאה מומסת, שמן זית, מי פרחים כתומים, aniseeds.
מערבבים לאט 1 1/2 כוסות מים עם כף עץ, ואז ללוש את הבצק עד שהוא חלק ו satiny, על 10 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך. הבצק צריך להיות רך למדי. יוצרים את הבצק לכדור ומחזירים אותו לקערה. מכסים את הקערה עם מטלית, ולתת את הבצק לעלות במקום חם במשך שעה אחת.
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
מניחים נייר קלף על שני דפי אפייה. כאשר הבצק עלה, לחלק אותו לשניים וליצור שני כדורים.
מניחים אחד על כל תבנית אפייה. לשטח את הכדורים עם היד שלך. עם מערוך, לגלגל כל כדור שטוח לתוך מעגל גדול על 3/4 אינץ ' עבה.
שימוש בגלגל מאפה או סכין חדה ומתחיל על סנטימטר לצד אחד של המרכז, לעשות שלושה חתכים אלכסוניים מלוכסנים כלפי מטה. לעשות חתכים סימטריים בצד השני. חזור על תהליך זה עם כיכר אחרים. בעדינות להפיץ את החתכים בנפרד עם האצבעות כדי ליצור פתח סגלגל לא סדיר על 2 אינץ ' רחב. הם יסגרו קצת במהלך הבישול.
באמצעות מברשת מאפה או האצבעות שלך, למרוח חצי חלמון ביצה על החלק העליון של כל כיכר.
מניחים כיכר אחת במקרר תוך אפיית השני.
אופים כל כיכר על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות, עד זהב עמוק. חמש דקות לפני שהכיכר הראשונה נעשית, הסירו את השנייה מהמקרר והניחו לנוח לפני האפייה.
מגניב כיכרות על מדפים תיל. ניתן לאכול את הלחם בחום או בטמפרטורת החדר. כדי לאחסן, לעטוף את כיכרות מקורר בנייר אלומיניום. הם יישארו עד 48 שעות בטמפרטורת החדר או קפואים עד שבוע אחד.