Magpie's: נוטלה גנאש מקפיא ורדים ועוגת סלסולים שלך ושלי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 915 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר,✄, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד עם ציפוי קרמל ושושני סוכריות גומי, בננה נוטלה מערבולת עוגה עם ציפוי נוטלה, ו עוגת בננה עם נוטלה גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כפית חמאה בכל אחד 3 מחבתות עוגה שכבה 9 אינץ עגול ומחבתות מקום בתנור במשך כמה דקות עד חמאה נמס.
הסר מחבתות מהתנור, מברשת תחתית פנים וצדדים של כל אחד עם חמאה ותחתית קו עם קלף.
לטאטא קמח עוגה, קקאו ומלח בקערה.
מניחים שמן וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי והכה במהירות בינונית עד מעורבב היטב. הכה בביצים אחד בכל פעם. עם מכונה על נמוך, לאט מאוד להוסיף צבע מאכל אדום. (שמור על עצמך: זה עלול להתיז.)
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה בשתי קבוצות. לגרד את הקערה ולהכות רק מספיק זמן כדי לשלב.
מניחים סודה לשתיה בצלחת קטנה, מערבבים בחומץ ומוסיפים לבלילה עם מכונת ריצה. לנצח במשך 10 שניות.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות, (זה eay לשקול את הבלילה במחבתות, כך שאתה יודע שהם מופצים באופן שווה בשני המחבתות, כך שכבות העוגה שלך אפילו)
מניחים בתנור ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
בואו מגניב מחבתות 20 דקות. לאחר מכן להסיר מחבתות, להפוך שכבות על לקלף קלף. מגניב לגמרי לפני הציפוי.7.עוגה זו (כאשר היא נפרשת) יכולה להישמר על הדלפק באופן רופף או בקופסא/מתחת לכיפה. זה נשאר לח ולא להתייבש במשך ימים! unfrosted זה גם קופא ממש טוב, אז אתה יכול לעטוף אותו היטב פלסטיק, לשים אותו תיק לוקאק zip ולאחסן במקפיא שלך עד חודשיים! עוגות קפואות הן אפילו יותר קל לחתוך מאז הם לא להתפורר בקלות.
תן לזה להפשיר לילה במקרר לפני הציפוי.וריאציה: אני חצוי המתכון לעיל ואפיתי אותו בשני מחבתות עוגה 6 אינץ ' במקום.זמן האפייה היה 30 דקות בדיוקטמפרטורה.עוגה זו יכולה להיות גם כ 35 עוגות, עם ספינות מלאות רק 3/4 של הדרך, וזמן האפייה צריך להיות בין 20 ל 25 דקות, אבל לבדוק אותם 2/3 של הדרך דרך במקרה התנור שלך מקבל את העבודה מהר יותר.