Mahimahi עם בצל חרוך, עגבניות, וטפנד ויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת Mahimahi עם בצל חרוך, עגבניות, וטפנד ויניגרט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, בצל, חומץ יין אדום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Mahimahi בגריל עם עגבניות שתי דרכים, Mahimahi עם בצל, צלפים, ולימון, ו במיה חרוכה עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מטגן Preheat וקו תבנית אפייה רדודה גדולה עם נייר.
לזרוק בצל ועגבניות עם 3 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במחבת אפייה מרופדת, ואז להפיץ באופן שווה במחצית אחת של מחבת.
לטפוח דגים יבשים ומפזרים 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, ולאחר מכן לארגן, בצד עור למטה במרווחים זה מזה, ליד ירקות בחצי השני של פאן.
טפטוף דגים עם 1 כף שמן מטאטאים 4 עד 6 אינץ ' מחום עד ירקות הם חרוך מעט נבול דגים הוא רק מבושל thourough, 12 עד 15 דקות.
בינתיים, להקציף יחד חומץ, טפנד, 1/4 כפית פלפל, הנותרים 2 כפות שמן.
מגישים דגים וירקות מעל קוסקוס. מערבבים מיצי פאן לתוך ויניגרט טפטוף על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.