Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם Rikards מיל תירס צהוב שיבולת שועל ועגבניות ירושה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם טחנת Rikards תירס צהוב שיבולת שועל עגבניות ירושה בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פטרוזיליה מיקרו, כל קליפות שרימפס מקילוף שרימפס, שיבולת שועל אבן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים שעועית עם תירס בגריל, פסטו + עגבניות ירושה, גבינת צ'דר מעושנת עם עגבניות ירושה צלויות, ו שרימפס בגריל ועשן בגריל תירס גריסים.
הוראות
1
כדי להכין את שרימפס, פגז ו devein, משאיר את הראש על והזמין פגזים להפחתת שרימפס. פרוס את הפנצ ' טה או בקש מהחתן שלך לחתוך אותו עבורך באותו עובי כמו בייקון סלאב. לעטוף את חלק הבשר של כל שרימפס עם pancetta. כדי לבשל את השרימפס, מתבלים את השרימפס עם פלפל לימון וטוגנים על אש בינונית עד שהפנצ ' טה היא חום זהוב ופריך. Deglaze המחבת עם ווסטרשייר ולצמצם כדי מעיל השרימפס. עתודה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פלפל לימון
בייקון סלאב
צמצום
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
כדי לבשל את גריסים: להביא את החלב, מים jalapenos לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 אונקיות צ'דר מגורר
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את גריסים וחמאה; מבשלים עד מכרז הוספת מים נוספים במידת הצורך, ערבוב מדי פעם. כאשר גריסים רכים, לסיים עם גבינת מסקרפונה ומתבלים עם מלח ופלפל. עתודה חמה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 אונקיות צ'דר מגורר
1 כפית מלח היקורי מעושן
1
בסיר קטן להזיע את שאלוט, קלח תירס וקליפות שרימפס בחמאה שלמה עד כתום.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מלח דק, לשולי הכוסות
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים רסק עגבניות וקרמל. Deglaze עם יין לבן ולהפחית.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
3
מוסיפים מלאי שרימפס ומבשלים במשך 1/2 שעה. זן, להפחית על ידי 1/2 ולסיים עם כל buerre manie - buerre manie נעשה על ידי שילוב של כל החמאה עם הקמח. עתודה לציפוי.;
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1
מטגנים במיה ב 350 מעלות F שמן עד הזהב. עגבניות ירושה גריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה ירושה
במיה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מניחים עגבניות במיה באמצע הצלחת, גריסים כפית על גבי במיה ועגבניות, לארגן שרימפס סביב הצלחת.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.