קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

Paprikash בשר בישול איטי

Paprikash בשר בישול איטי
מתכון Paprikash בשר בישול איטי יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה בערך 8 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 388 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מלח כשר ופלפל, אטריות ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. נסו Paprikash חזיר מבושל איטי, תנור איטי יום ראשון: Paprikash חזיר, ו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את הבצלים בתחתית של תנור איטי 8 כוסות. לזרוק את הבשר עם הקמח, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ולמקם על גבי הבצל. למעלה עם פלפלים ושום. מערבבים יחד את המרק, פפריקה, רסק עגבניות וקראווי ושופכים על הבשר. מכסים ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, או על גבוה במשך 4 עד 5 שעות או על נמוך במשך 7 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
זרעי קימלזרעי קימל
פפריקהפפריקה
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
לחשוף ולתת לעמוד לפחות 10 דקות. מערבבים את השמנת החמוצה ואת שמיר העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמירשמיר
3
מגישים על אטריות ביצים או תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
תפוח אדמהתפוח אדמה