Portobello Quesadillas עם פיקו דה גאלו
Quesadillas Portobello עם פיקו דה גאלו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 178 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, טורטיות קמח, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו Portobello עם פיקו דה גאלו, Portobello בגריל וטאקו Poblano עם פיקו דה גאלו, ו טורטיות בשר טחון פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פיקו דה גאלו, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית.
כדי להכין quesadillas, לבשל pancetta במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר את pancetta מחבת עם כפית מחוררת; מקום בקערה בינונית.
מוסיפים פטריות לטפטופים במחבת; לטפטף 6 דקות או עד מכרז.
מוסיפים פטריות לפנצ ' טה בקערה; זורקים היטב.
נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מפזרים 2 כפות גבינה על כל אחד טורטיות 4; העליון כל אחד עם 1/2 תערובת פטריות כוס, 2 כפות גבינה, ו 1 טורטייה. בעדינות מעיל טורטיות העליון עם ספריי בישול.
מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מקום 1 קסדייה במחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד טורטיות הם השחמה קלות. להפריש ולשמור חם. חזור על הליך עם quesadillas הנותרים.
חותכים כל quesadilla ל 6 פלחי.
מגישים עם פיקו דה גאלו ושמנת חמוצה.