אם יש לך חמאה, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים, לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו פריחת לחם.
הוראות
1
בקערה גדולה, לטאטא יחד 4 כוסות קמח, שמרים, סוכר לבן, ומלח. בסיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה הלא מלוחה עם החלב עד התערובת חמה, על 110 מעלות F (43 מעלות C). בהדרגה לטאטא על 1/3 של תערובת חמאה חלב לתוך הביצים מכות, ולאחר מכן להחזיר את תערובת הביצים בחזרה לתוך תערובת החלב הנותרים. מערבבים את גרידת הלימון לתוך החומרים הנוזליים (להפריש מיץ לימון לאחר מכן).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 שאלוט, מגורר או טחון
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כסף ללא נעליים
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את החומרים הנוזליים לתוך תערובת הקמח, ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
3
מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק הרך; הופכים את הבצק על משטח משוריין, ולשים עד חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
4
מניחים את הבצק לקערה משומנת, והופכים את הבצק כדי לכסות את פני השטח בקלות עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 1 שעה. Punch למטה את הבצק, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי לכדור עגול. על משטח מקומח, לגלגל כדור לתוך מעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
6
מניחים כוס שתייה, עם הפנים כלפי מטה, למרכז המעגל כדי למנוע חיתוך הבצק רחוק מדי למרכז.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
חותכים את הבצק בסכין, מקצה עיגול הבצק ועד לקצה הכוס, לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
חותכים כל רבעון ל 5 רצועות צרות בצורת טריז. (מרכז הבצק אינו חתוך.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
הסר את כוס השתייה. יש 20 רצועות צרות בצורת טריז המקיפות את מרכז הבצק הלא חתוך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
להרים שתי רצועות סמוכות, ולסובב אותם יחד כ 4 פעמים; לצבוט את הקצוות של שתי חתיכות יחד בחלק העליון. סליל בעדינות כדי ליצור צורה פרח מחוספס. מסדרים את הסיבוב לאמצע המעגל, שבו כוס השתייה הייתה.
11
לאסוף שתי רצועות סמוכות יותר, ולסובב ולצבוט אותם כמו קודם; סליל אותם לתוך סיבוב מחוספס, ולסדר את עלה הכותרת החדש ליד שושנת המרכז. חזור עם 16 רצועות שנותרו, מתפתל וצובט אותם בזוגות, מתפתל ומסדר אותם ל 8 יותר עלי כותרת סביב שושנת המרכז. ללחם המוגמר יש 9 עלי כותרת מסביב למרכז. חזור על צעדים עם הכדור השני של בצק לעשות שני לחמים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מניחים את הלחמים בצורת על גיליון אפייה מוכן, לעצב אותם מחדש לתוך סיבובים במידת הצורך; מכסים במגבת מטבח נקייה, ומניחים לתוך נקודה חמה לעלות עד כמעט הוכפל, 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מקציפים את חלמון הביצה עם מים בקערה קטנה, ומברישים את התערובת על שני הלחמים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחמים הפכו חום זהוב, על 25 דקות. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
השתמש באצבעותיך כדי להעמיק בעדינות את החריצים במרכז כל עלה, ולמלא כל אחד עם כ 1/2 עד 1 כפית של ריבת פטל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
17
מערבבים את מיץ לימון שמורות וסוכר קונדיטורים בקערה כדי ליצור זיגוג; לטפטף את הזיגוג בקווים דקים בכל רחבי שני הלחמים. אפשר זיגוג להגדיר. כדי לשרת, לפרק את עלי הכותרת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)