תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gail סימונס של וולשית Rarebit עם גינס וביצה מטוגנת. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, פומפרניקל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו חזה החזיר של גייל סימונס, Welsh Rarebit, ו Welsh Rarebit (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים כף אחת של החמאה לסיר קטן המוגדר על אש בינונית. כאשר נמס, להוסיף את הקמח, ומערבבים ברציפות עם מרית גומי כדי למנוע גושים. מבשלים עד roux הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מוסיפים את אבקת החרדל ואת קאיין, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3
מוסיף את גינס ורוטב ווסטרשייר, ומערבבים עד בשילוב. להפחית את החום נמוך, ולהוסיף את הגבינה מגוררת, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
גינס
רוטב חמוציות, להגשה
4
הסר מהחום.
5
התאם מתלה תנור למצב בינוני, ולחמם מראש את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את פרוסות הלחם הקלוי על מגש הסדינים, ומעל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים מתחת המטגן ומבשלים עד הרוטב הוא מבעבע, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
בינתיים, מוסיפים את הכף השנייה של חמאה למחבת שאינה מקל להגדיר מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה ומתחילה קצף, להפחית את החום בינוני נמוך, לפצח את הביצים. מבשלים עד שהלבנים מוצקים, אבל החלמונים עדיין נוזליים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מחלקים את פרוסות הלחם הצלויות בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בקורנישון.