קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

Slow-Cooker Sunday Gravy

Slow-Cooker Sunday Gravy
רוטב יום ראשון לבישול איטי עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1055 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פרמזן, עגבניות מיובשות, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו תנור איטי יום ראשון: חזיר תנור איטי פשוט, תנור איטי יום ראשון: Carnitas, ו תנור איטי יום ראשון: פלאפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה או 5 1/2-ל 6-quart תנור איטי בטוח להכניס מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
כירייםכיריים
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השמן ואת הנקניק ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד חום בכל רחבי, 7 עד 8 דקות. דחוף את הנקניק לצד התנור.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שמן בישולשמן בישול
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד לבן אדום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
5
הוסף 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה, ערבוב לגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מוסיפים את הצלעות הקצרות, עשבי תיבול איטלקיים, שום, עגבניות מיובשות, עגבניות מרוסקות, בצל, עלה דפנה, 1 כף מלח וקצת פלפל למוסף ומכניסים אותו לבישול האיטי. אם אתם משתמשים במחבת, העבירו את תערובת העגבניות לבישול האיטי בשלב זה. לכסות את התנור, להגדיר אותו על נמוך ומבשלים עד הבשר הוא מאוד רך, 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מחבתמחבת
7
כאשר מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
9
ניקוז.
10
מעבירים את הנקניק והבשר ללוח חיתוך, פורסים למנות ומסדרים על מגש הגשה. לזרוק את הפסטה עם חלק מהרוטב ולהעביר לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
פסטהפסטה
רוטברוטב
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קערהקערה
11
מגישים את הבשר והפסטה עם פרמזן ורוטב שנותר בצד. להקפיא כל רוטב שאריות עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
רוטברוטב
בשרבשר