רוטב יום ראשון לבישול איטי עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1055 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פרמזן, עגבניות מיובשות, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו תנור איטי יום ראשון: חזיר תנור איטי פשוט, תנור איטי יום ראשון: Carnitas, ו תנור איטי יום ראשון: פלאפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה או 5 1/2-ל 6-quart תנור איטי בטוח להכניס מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
כיריים
מחבת
3
מוסיפים את השמן ואת הנקניק ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד חום בכל רחבי, 7 עד 8 דקות. דחוף את הנקניק לצד התנור.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
שמן בישול
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד לבן אדום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
5
הוסף 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה, ערבוב לגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מים
6
מוסיפים את הצלעות הקצרות, עשבי תיבול איטלקיים, שום, עגבניות מיובשות, עגבניות מרוסקות, בצל, עלה דפנה, 1 כף מלח וקצת פלפל למוסף ומכניסים אותו לבישול האיטי. אם אתם משתמשים במחבת, העבירו את תערובת העגבניות לבישול האיטי בשלב זה. לכסות את התנור, להגדיר אותו על נמוך ומבשלים עד הבשר הוא מאוד רך, 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
עגבניות מרוסקות
תיבול איטלקי
צלעות בקר קצרות
עלי דפנה
שום
בצל
פלפל
עגבנייה
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
מחבת
7
כאשר מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
9
ניקוז.
10
מעבירים את הנקניק והבשר ללוח חיתוך, פורסים למנות ומסדרים על מגש הגשה. לזרוק את הפסטה עם חלק מהרוטב ולהעביר לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
פסטה
רוטב
בקר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
קערה
11
מגישים את הבשר והפסטה עם פרמזן ורוטב שנותר בצד. להקפיא כל רוטב שאריות עד 1 חודש.