Spaghettini עם בצל, בצל ירוק ושום
Spaghettini עם בצל, בצל ירוק, ושום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מלח, spaghettini, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Spaghettini עם שמן ושום, Spaghettini עם שום ולימון, ו Spaghettini עם שום מיובש צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת.
יוצקים את כל אבל 3 כפות של שומן בייקון או, אם אין לך 3 כפות, להוסיף מספיק שמן זית כדי לפצות את הסכום.
שים את המחבת על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ו 1/4 כפית מלח. לבשל, מכוסה, במשך 5 דקות.
לחשוף את המחבת ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם זהובים, 10 עד 15 דקות. מערבבים את נורות בצל ירוק ואת השום; לבשל 2 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את spaghettini עד כמעט נעשה, על 9 דקות.
מסננים את הספגטיני ומוסיפים אותו למרק המבשל. מבשלים עד הפסטה רק נעשה, על 3 דקות. מערבבים בפרמזן ואת הנותרים 1/4 כפית מלח. לזרוק עם בייקון וירקות בצל ירוק.
המלצת יין: אין עגבניות ברוטב הזה, אבל עדיין תרצו יין אדום -- הפרמזן העשיר צריך את הטאנינים כדי לספק איזון. לכו על קיאנטי בסיסי (לא ריסרבה)ותיהנו מהטעמים הבהירים, מעט מרירים-דובדבנים ואדמה.
הערות: בצל ירוק, הידוע גם בשם בצל ירוק, הם למעשה עשב וירקות באחד. הנורות ניתן להשתמש כמו בצל רגיל, בעוד צמרות ירוקות לעשות טעם נהדר לקשט. למעשה, צמרות קצוץ יכול לשמש כתחליף לעירית.