קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק

Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חמוץ מתוק Balsamic-Glazed Spareribs. מנה זו מכילה סביב 104 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 2378 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Cipollini עם זיגוג בלסמי, Spareribs מתוק חמוץ, ו Spareribs חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 121° ומניחים כל מדף של צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את הצלעות בנדיבות עם מלח, להוסיף כמה גבעולים של טימין לכל אחד, ולאחר מכן לעטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מניחים את מנות הצלעות על גיליון עוגיות ואופים במשך 3 עד 4 שעות, עד הצלעות רכות מאוד. אפשר לצלעות להתקרר מעט בחבילות לפני הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את כל החומרים בסיר גדול על חום בינוני-נמוך. אפשר להתבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כמה שעות, עד שהרוטב הוא נחמד ועבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
כדי להביא את הצלעות וזיגוג יחד, לעשות את הדברים הבאים. הפעל את broiler (אם אין לך broiler, לקבל את התנור עד 232°).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים את מדפי הצלעות לצלעות בודדות, מניחים אותם על גיליון עוגיות מרופדות בנייר כסף או מגש broiler, ולצחצח אותם באגרסיביות עם זיגוג. פופ אותם תחת broiler ולצפות בהם בזהירות: כל הסוכר הזה גורם להם לשרוף בקלות רבה! אתה רוצה זיגוג להתמזג עם הצלעות; זה לוקח 3 עד 4 דקות. אם אתה מבשל את הצלעות בתנור, לעשות זאת רק עד הזיגוג מתחיל בועה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מגישים את הצלעות חמות עם הרבה מפיות-תאמין לי, תצטרך אותם.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
8
* המתכון לזיגוג עושה מספיק עד ארבעה מתלים, כך שאם יש לך צוות רעב, להכפיל את הבשר.* לפקוח עין על הרוטב; יש לו נטייה לבועות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
קטעים מתוך סודות של השפים הטובים ביותר: מתכונים, טכניקות וטריקים מהטבחים הגדולים ביותר של אמריקה על ידי אדם רוברטס (ספרים Artisan). זכויות יוצרים © 2012 by Adam Roberts; styled food photography copyright © 2012 by Johnny Miller. מתכון בהשראת ויני Dotolo & ג ' ון ניער.

מרכיבים

5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ בלסמי (לא לבזבז בלסמי הטוב ביותר שלך כאן)חומץ בלסמי (לא לבזבז בלסמי הטוב ביותר שלך כאן)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהבירה (רצוי יבש)בירה (רצוי יבש)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)4sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל מגורעןחרדל מגורען1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ2מתליםspareribsspareribs1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר