Tabbouleh לימון ופטרוזיליה
Tabbouleh לימון ופטרוזיליה הוא מנה עיקרית במזרח התיכון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 576 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. אם יש לכם לימונים משומרים, קוביית מלאי ירקות, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: פטרוזיליה טבולה, רימון-פטרוזיליה טבולה, ו Lemon And Fresh Herb Tabbouleh.
הוראות
מניחים את החיטה או קוסקוס בקערה חסינת חום עם קוביית מלאי מתפוררת ושום, לשפוך מעל מים רותחים כדי לכסות, ולאחר מכן להפריש עבור 30 דקות עבור bulghar או 10 דקות עבור קוסקוס.
אם השתמשת חיטה בולגרית, לנקז ביסודיות, או fluff את קוסקוס עם מזלג. מערבבים את שאר החומרים.
מגישים, צמרמורת עד צורך, או לראות הצעות, נכון.
כדי להכין עם גבינת עיזים, מערבבים את גבינת העזים המתפוררת, ופתיתי צ ' ילי קמצוץ גדול לסלט עם הרבה פלפל שחור. מחלקים בין קערות ומגישים.
כדי להפוך עם halloumi בגריל, חום 1 כף שמן במחבת שאינו מקל. פרוסה עבה את גבינת הלומי ומטגנים בחום גבוה במשך 2-3 דקות בכל צד, או עד מרכך וזהוב. דק קוצצים את הלימונים הקטנים שהשתמרו לתוך הסלט. תתחלקו בין הקערות. למעלה עם פרוסות הגבינה ומגישים.