מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, חמאה, 2 בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales), ו Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá).
הוראות
1
מכסים קליפות עם מים חמים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג, המשיך שקוע עם צלחת הפוכה, מפנה קליפות מדי פעם, עד רך, כ 30 דקות. שוטפים קליפות, 1 בכל פעם, מתחת למים זורמים. ערימה 24 של קליפות גדולות על צלחת לכסות עם מגבת מטבח לחה. קרע כמה מהקליפות שנותרו לאורך לרצועות 24 (ברוחב 1/2 אינץ') לשימוש כקשרים (שמור לח גם כן).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מכסים פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים מאוד בקערה קטנה ולספוג 30 דקות. הרם את פורצ ' יני, סוחט את הנוזל בחזרה לקערה (נוזל מילואים), ולאחר מכן לשטוף פטריות כדי להסיר כל חצץ. קוצצים גס פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לתוך זכוכית למדוד ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חום 1/2 מקל חמאה במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה עד קצף שוכך, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף פטריות (כולל פורצ ' יני) ו epazote (אם שימוש) ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא שוחרר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
Epazote
6
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל הוא התאדה ופטריות מעט השחמה, 3 עד 5 דקות, ואז מפזרים פלפל 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
7
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מקציפים הנותרים 1 1/2 מקלות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות. לנפות מאסה קרינה עם אבקת אפייה, סוכר, ונותר 1 1/2 כפיות מלח לקערה. מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים מאוד עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(תערובת תירס מסה)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מקציפים תערובת מאסה לתוך חמאה 3 קבוצות, להכות עד חלקה לאחר כל תוספת. הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת פטריות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
שים קליפה 1 על משטח עבודה, קצה מחודד קרוב אליך, ו, להפיץ אותו שטוח, תל 3 כפות מילוי במרכז ולשטח מעט לתוך אליפסה מחוספסת (בערך 1/2 אינץ 'עבה) עם גב כף, משאיר גבול 1 אינץ' משני הצדדים. להביא קצה מחודד של קליפה מעל תל של מילוי כדי לכסות, לקפל הצדדים של קליפה מעל מילוי כדי לצרף. לאסוף יחד סוף פתוח של קליפה בחלק העליון של מילוי, יצירת נרתיק שטוח, ולקשור עם רצועת תירס קליפה. להרכיב 23 tamales יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
11
סדר tamales זקוף בשכבה 1 ב-steamer insert כך שהם דומים דומינו נופל בשורות. הגדר steamer מעל מים רותחים בסיר ולכסות במגבת מטבח מקופלת (מגבת סופג עיבוי כך tamales לא מקבל רטוב). Tamales קיטור, מכוסה היטב עם מכסה, הוספת מים נוספים לפי הצורך, עד מילוי רך, כ 30 דקות. כדי לבדוק את doneness, לפתוח 1 tamale מאודה ואם כל חלק של מילוי הוא עדיין דביק, קיטור 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Gummies
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
Tamales מבושל יכול להיות קפוא, עטוף היטב בנייר כסף, 1 חודש. כדי לחמם, להשליך רדיד (לא להפשיר) ואדים על מים רותחים עד מחומם דרך, על 5 עד 10 דקות, או מיקרוגל עד חם.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.