מרכז אילינוי חזיר Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1387 קלוריות. אם יש לך דבש, חזרת, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תבשיל בקלה אפוי ' Chef-Boy-I-Be-Illinois, שף-ילד-I-Be-Illinois' ברוקולי איטלקי, ו Chef-Boy-I-Be Illinois' Ligurian Pasta (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
חותכים את tenderloin ב 4 מדליונים. פרפר כל מדליון לרוחב, ולאחר מכן למקם כל מדליון בין 2 חתיכות של ניילון לעטוף. באמצעות פטיש בשר, קילו עד כל פטי הוא 1/8 אינץ 'עבה ו 6 עד 8 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
מערבבים יחד את חלב החמאה, דבש,שום מגורען,מלח,אבקת בצל ופפריקה בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תלת עצות, גזוז
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את החזיר לתוך צלחת 9 על 13 אינץ ' לכסות את המרינדה. להשרות במקרר במשך 1 עד 2 שעות.
במחבת ברזל יצוק גדולה, מחממים שמן על חום בינוני עד 350 מעלות F. מחממים את התנור ל 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להקים תחנת לחם שלושה שלבים, עם קמח, ביצים ופירורי לחם בשלוש מנות אפייה נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים את הטנדרלוין במרינדה הראשון בקמח, לנער את כל עודף, ולאחר מכן את הביצים, ולתת כל עודף לטפטף, ולאחר מכן את פירורי הלחם. לחץ על הקציצות לתוך פירורי הלחם עד כיסוי כולל מושגת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אחד בכל פעם, מטגנים כל קציצה עד חום זהוב, כ -3 דקות, מרפרף במידת הצורך. החזיר הוא כל כך דק, כי עד שהוא חום זהוב, זה נעשה. לאחר חזיר הוא סיים, למקם אותו על חוט מתלה מצופה תבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם, אם אתה רוצה. אם לא, אין דאגות, זה טוב באותה מידה בטמפרטורת החדר.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
עבור הכריך לבנות: על כל לחמניה התחתונה, במקום 2 פרוסות גבינה אמריקאית ולאחר מכן העליון עם בשר חזיר חם tenderloin. למעלה חזיר עם בצל אדום, חמוצים וחסה. למרוח את החרדל משמש על הלחמנייה העליונה ואז להוסיף את הכריך.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
טעמים צפופים של שזיף כהה ושוקולד, שכבות עם אלון קלוי וגימור קטיפתי שמשתהה ומתמהמה. זוגות היטב עם בשר בגריל, בינוני גבינה חזקה או פשוט בכוחות עצמו.