קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

Tres Leches עוגה עם פטל

Tres Leches עוגה עם פטל
Tres Leches עוגה עם פטל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו Tres Leches עוגה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350; מתלה מיקום במרכז התנור. חמאה וקמח 9-in.- מחבת עוגה רחבה (לפחות 2 ב. עמוק) עם שפה נשלפת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הפוך עוגה: בחר קערת נירוסטה גדולה (לפחות קיבולת 10 כוס) שיכול לקנן בנוחות בסיר גדול. ממלאים את הסיר באמצע הדרך עם מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה עדינה. בקערה, לשלב ביצים וסוכר. הגדר קערה מעל מים; עם מערבל כף יד, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד חיוור ועבה מספיק כדי ליפול מכף בסרט רחב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר קערה מחום. לנער קמח דרך מסננת על תערובת ביצה לקפל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חמאה מומסת ומקפלים בעדינות עד שלא יישארו פסים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים על מתלה מרכז עד העוגה הוא השחמה שווה, רק מתחיל למשוך מן הצדדים מחבת, וקפיצים בחזרה כאשר נגע קל במרכז, כ 40 דקות. הגדר מחבת על מדף קירור ולתת מגניב לפחות 10 דקות. הפעל סכין דק בין מחבת שפה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר שפה ולתת לעוגה להתקרר לחלוטין.
7
הפוך tres leches רוטב: בסיר גדול (לפחות 6-qt. קיבולת) מעל חום גבוה, לשלב חלב עיזים, סוכר, סירופ תירס, מקל קינמון. מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים בתערובת סודה לשתיה (רוטב יהיה קצף) ולהפחית את החום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הופך צבע קרמל ומקטין ל 3/4 כוס, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צבע קרמלצבע קרמל
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חלב עיזיםחלב עיזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר רוטב מחום; להשליך מקל קינמון, ומערבבים חלב מרוכז וקרם הקצפה. השתמש ב-warm (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
עם סכין ארוכה, משוננת, לחתוך עוגה במחצית אופקית. השאר חצי תחתון על תחתית מחבת עוגה. להרים את העוגה למעלה ולהגדיר, בצד לחתוך למטה, על צלחת שטוחה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
10
שים את העוגה התחתונה (עם בסיס מחבת) על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטרת. לדחוף את תחתית העוגה בכל רחבי עם קיסם שיניים, להיזהר לא לתקוע את כל הדרך. לאט לאט כפית מספיק חם tres leches רוטב (כ 1 כוס) על תחתית העוגה כדי להרוות היטב אבל לא לגרום לו לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בואו לעמוד עד מגניב, כ -10 דקות.
12
הפוך מילוי: להזמין כמה פטל ללכת על גבי העוגה, ואז לשים פירות הנותרים בקערה ומערבבים בעדינות עם סוכר מגורען. תניח בצד. בקערה צוננת, השתמש במערבל להקציף קרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות ועבה מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים וניל ואבקת סוכר; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
14
סקופ על 1 1/3 כוסות שמנת מוקצפת על תחתית העוגה ולהפיץ רמה לקצה. נקודה עם פטל מסוכר, דוחף אותם למטה לתוך שמנת. בזהירות להגדיר את העוגה למעלה, לחתוך את הצד למטה, על העוגה התחתונה ליישר בצורה מסודרת. לדחוף למעלה בכל רחבי עם קיסם כמו קודם, ואז לאט כפית על 1 כוס tres leches רוטב באופן שווה על גבי עוגה כדי להרוות היטב. חלקה העליון כפור וצדדים של עוגה עם הנותרים קצפת; להעביר צלחת הגשה נקייה. מכסים את העוגה מבלי לגעת (הפוך קערה גדולה על זה) וצינה לפחות 2 שעות. מכסים וצננים פטל אם החזיק יותר מ 2 שעות. כיסוי וצינה הנותרים tres leches רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
לחשוף עוגה ולקשט עם פטל שמור.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
16
מגישים עם רוטב tres leches הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק