אבוקדו צ'ילי ליים
המתכון אבוקדו צ'ילי סיד מוכן בסביבות 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 269 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, סוכר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בקלה צ'ילי ליים, מטבל צ'ילי-ליים, ו פופקורן צ'ילי-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים ליים או מחממים במיקרוגל במשך 10 שניות כדי לקבל מיצים זורמים. תחצי את הלימונים. לשפשף את חצאי האבוקדו בעדינות עם 1/2 סיד לעכב את בראונינג. מיץ ליים לתוך קערה קטנה ומערבבים עם סוכר, אבקת צ ' ילי ומלח באמצעות מזלג או מקציף קטן.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה בזרם איטי תוך ערבוב ההלבשה.
יוצקים רוטב לתוך חללים של אבוקדו, להפיץ אותו באופן שווה לשרת.
מקשטים עם עירית או כוסברה כקישוט אופציונלי.