קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

אגוז ופיסטוק בקלאווה

אגוז ופיסטוק בקלאווה
אגוז ופיסטוק בקלאווה יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 844 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פיסטוקים טבעיים, חמאה, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו פיסטוק ואגוז בקלאווה עם ריבס ושמחות ורדים, פיסטוק קלווה, ו יום 12: פיסטוק קלווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים ו 1 כוס מים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומרתיחים עד סירופ מצטמצם נדיב 2 כוסות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מיקום 1 rackin השלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה גדולה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים אגוזים בתנור וטוסט 5 דקות. אגוזים מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מעביר אגוזים למעבד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון וקינמון טחון. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד אגוזים הם הקרקע מרקם בינוני עדין.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
7
העברת תערובת אגוז לקערה גדולה; לערבב תפוחים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מניחים מחסנית גיליון פילו על משטח העבודה; לכסות עם גיליון של פלסטיק לעטוף, ואז מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מברשת 13 x 9 x 2 אינץ מתכת תבנית אפייה עם כמה חמאה מומסת. מסדרים 1 סדין פילו במחבת עם חצי גיליון פילו תלוי מעל 1 צד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
פילו מברשת במחבת עם קצת חמאה מומסת. מקפלים overhang מעל לעשות שתי 12 x 8 1/2 אינץ ' שכבות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מברשת עם קצת חמאה מומסת. חזור על הערמה וחמאה עם 4 גיליונות פילו יותר, מה שהופך 10 שכבות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12
מורחים 1/3 של תערובת אגוז (נדיב 2 כוסות) מעל פילו במחבת עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. חזור על שכבות 2 יותר פעמים עם 5 פילו גיליונות ו 1/3 של תערובת אגוז הנותרים בכל פעם. למעלה עם 5 יותר מקופל פילו סדינים. באמצעות סכין חדה, לחתוך דרך שכבות פילו העליון לאורך (לא לחתוך דרך לתחתית המחבת) לעשות 4 רצועות, ולאחר מכן לחתוך פילו לרוחב לעשות 16 מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
אופים עד פילו הוא זהב, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
בהדרגה כפית סירופ קר על בקלאווה חם. מגניב לטמפרטורת החדר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
15
חותכים כל מלבן בקלאווה חצייה במחצית עבור סך של 32 חתיכות.
16
להעביר בקלאווה מגש ומגישים.